Osebni prevzem

V spletni trgovini eKopalnica.si lahko izberete prevzemna mesta v petih večjih mestih po Sloveniji

Izdelki se lahko prevzamejo pri naših partnerjih v Ljubljani, Mariboru, Celju, Novem mestu ter Kopru.

Osebni prevzem je brez dodatnih stroškov - 5 prevzemnih mest!

Gotovinsko plačilo na prevzemnem mestu NI možno.

Dostava

Ponujamo možnost dostave na izbrani naslov oziroma do objekta (dostava ne vključuje vnos paketa v stavbo). Dostavo opravljamo z lastnim prevozom ali pa preko pogodbenega partnerja.

Nad 1000 eur lahko izkoristite brezplačno dostavo na področju Slovenje. 

Dostavni pogoji

Kupec oziroma prejemnik paketa (v nadaljevanju kupec) se zavezuje, da bo omogočil prevzem paketa na dogovorjeni lokaciji in terminu.

Dostava se izvaja med delavniki v dopoldanskem času oziroma med 7:00-16:00.

Prevoz blaga je do vhoda v objekt. Vnos blaga ni vključen v storitev. 

V primeru neuspešne dostave kupec nosi vse stroške dostave in/ali dodatnih stroškov.

Prodajalec sam izbere najbolj ustrezen način dostave artiklov, razen če kupec zahteva dostavo pri izbranem ponudniku - v tem primeru kupec nosi vse stroške dostave.

Ob dostavi je Vaša dolžnost zagotoviti dostop z običajnimi dostavnimi vozili, vključno s kamionom. V kolikor le-ta ni možen, nas je potrebno predhodno obvestiti ob oddaji naročila. Ob prevzemu blaga ste dolžni podpisati potrdilo o prevzemu pošiljke. V izogib nevšečnostim se ob prevzemu prepričajte, da je embalaža nepoškodovana. Kasnejši zahtevki se namreč lahko tudi zavrnejo, v kolikor ni možno izključiti Vaše odgovornosti. Izdelkov z originalno tovarniško ombalažo ne odpirajte, dokler se ne prepričate, da dostavljen proizvod po nazivu in  šifri ustreza naročenemu in ga boste obdržali. 

Dobavni roki 

Dobavni roki navedeni v spletni trgovini so okvirne narave in temeljijo glede na naše pretekle izkušnje. Prodajalec ne more zagotoviti dobav v navedenih rokih brez predhodnega pregleda lastnih zalog, zalog dobavitelja oziroma proizvajalca.

Prodajalec se obvezuje, da bo zagotavljal ažurne podatke o dobavnih rokih, ter informacijo o morebitni spremembi dobavnega roka med obdelavo naročila takoj posredoval kupcu, ter kupcu omogočil odstop od nakupa ter vračilo kupnine.

Za informacije o zalogi pred naročilom pošljite email z referenčnimi številkami izdelkov na info@eKopalnica.si

Za informacije o dobavi že naročenih izdelkov pošljite email z številko naročila in priimkom na info@eKopalnica.si ali pa sms na 041 256 162

Predvideni dobavni roki (če so izdelki na zalogi pri proizvajalcih oz uvozniki): Kolpa do 1-14 dni (za kadi SP 4-6 tednov), Hansgrohe 1-14 dni, Grohe 1-31 dni, Geberit 1-14 dni,  Unitas/Herz 31-10 dni, Tece 31-10 dni, Laufen 1-21 dni, Catalano 1-14 dni, Bial 1-21 dni.

Maksimalni dobavni roki, ki naj bi veljali na slovenskem trgu: Kolpa 30 dni (razen za kadi SP), Hansgrohe 60 dni, Grohe 60 dni, Geberit 30 dni, Unitas/Herz 30 dni, Tece 30 dni, Laufen 60 dni, Catalano 45 dni ,Bial 30 dni. K temu je potrebno dodati še čas priprave in dostave izdelka.

Izdelek dodan v seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Stran uporablja piškotke. Preberi več