• -127,78 €
Klima Bergen Pine Eco Design 2,5kw Inverter
Klima Bergen Pine Eco Design 2,5kw Inverter
Klima Bergen Pine Eco Design 2,5kw Inverter
Klima Bergen Pine Eco Design 2,5kw Inverter

Klima Bergen WiFi 2,5kw Inverter

420,00 € 547,78 € -127,78 €
Z DDV

Inverter klimatska naprava proizvajalca Bergen

 

Klima Bergen Pine inverter WiFi:

hlajenje gretje  BER 2,5kW-09RA-G17WIFI  A ++ / A+

Bergen Pine Wi-Fi, najboljša inverter naprava tega razreda, kompaktnega dizajna, fenomenalnih karakteristik in zmogljivosti z integriranim Wi-Fi modulom se bo odlično vključila v vsako stanovanjsko in poslovno okolje.

Ta učinkovita naprava energijskega razreda A++ uporablja ekološki freon R410A kot hladilno sredstvo in je usklajena z ERP regulativom. Izredno stabilna, varčna in zanesljiva naprava z vsemi funkcijami G10 tehnologij zagotavlja stabilnost in zanesljivost pri delu na temperaturah: gretje 2750 W(-15°C), hlajenje 2500W (-15°C), kar omogoča maksimalno udobje in varčevanje z denarjem.

Ekonomičnost in učinkovitost


Na vseh inverterskih klimatskih napravah je nameščena najsodobnejša DC inverterska tehnologija G10, ki se odlikuje po dvostopenjskem kompresorju z ultra nizkimi frekvencami, precizni kontroli, tihem delovanju tudi pri nizkih temperaturah (kar je zelo pomembna karakteristika za delovanje v času ogrevanja), po visoki zmogljivosti in uporabi okolju prijaznega hladilnega sredstva, ki zagotavlja visoko učinkovitost dela ter prihranek energije in denarja ob maksimalnem udobju.

Tehnologija po meri človeka

Leta 2011 je bila patentirana Tehnologija 1Hz in postavljene so bile nove meje v tehnološkem razvoju izdelka. Z uporabo inovativne tehnologije za delovanje naprave v razponu 1Hz je zagotovljena popolna avtomatičnost in uravnoteženost delovnih procesov pri spreminjanju temperature, hitrosti, zvoka, tako da se uporabnik ves čas počuti udobno, ne glede na spremembe med delovanjem naprave.

Wi-Fi upravljanje

Wi-Fi vmesnik je standardno opremljen z notranjo enoto Bergen Pine Inverter Wi-Fi naprav. Ta omogoča Wi-Fi kontrolo klimatske naprave preko mobilnega telefona, računalnika ali tabličnega računalnika, tako da omogoča končnnemu uporabniku še večjo fleksibilnost pri doseganju zaželenega udobja v prostoru.

Funkcija I FEEL

Senzor temperature vgrajen v daljinski upravljalnik meri temperaturo zraka na mestu svojega položaja in prenese to informacijo do notranje enote, tako je delovanje klime prilagojeno lokaciji daljinskega upravljalnika.

Izdelek dodan na seznam želja
Izdelek dodan v primerjavo

Spletna stran uporablja piškotke za svoje delovanje. Preberite več