• Znižana cena
Električni grelec ILS

Električni grelec Bial ILS

26005040005
101,82 € 130,54 € -22%

Električni grelec za Bial radiatorje, brez vtikača, raven kabel.

Barva
  • Bela
  • Krom
Moč (watt)

Ravni kabel brez vtikača

Tehnični podatki: 230V, 50HZ, 400W–1000W,IPX5,CLASS II Barva: bela ali krom

GRELEC ILS:
S pritiskom na gumb "vklop" vključite električni grelec, ki prične z gretjem. Z samoregulacijo električni grelec zagotavlja izhodno toplotno moč radiatorja v razponu od 30-100% nominalne moči električnega grelca. Zasnova električnega grelca (ki vsebuje PTC grelni element) preprečuje opekline ob dotiku radiatorja, saj avtomatsko vzdržuje temperaturo na 60°C, ne glede na trenutno nastavitev (zagotavlja, da se izhodna toplotna moč grelca ujema z toplotno močjo radiatorja).

Da zagotovite želeno temperaturo prostora, nastavite stopnjo gretja s pomočjo gumbov "+" in "-". Nastavite lahko stopnje gretja od 1 do 5, kar pomeni 30-40-60-80-100% nominalne toplotne moči. Izbiro želenega nivoja prikazuje prižgana dioda.

FUNKCIJA SUŠENJA
Funkcija sušenja vključi napravo na 2 urno gretje z namenom sušenja brisač. Po izteku časa se naprava avtomatsko vrne v stanje pred vključitvijo funkcije sušenja. Funkcija sušenja se vključi s pritiskom na gumb "timer" (tudi ko je električni grelec izključen). Naprava bo pričela z gretjem na temperaturi, ki je bila nazadnje nastavljena. Temperaturo gretja je mogoče nastavljati med obratovanjem z gumbom "+" ali "-". Če je bil električni grelec pred vklopom funkcije sušenja izključen, se bo po izteku časa naprava izključila avtomatsko. 

FUNKCIJA PROTI ZMRZALI
Funkcija proti zmrzali; ko je naprava izključena, in ko senzor temperature električnega grelca zazna padec temperature pod 6°C, se bo električni grelec prižgal avtomatsko. Ta funkcija preprečuje, da bi grelni medij v radiatorju zmrznil. Aktivacijo proti zmrzalne funkcije prikazuje utripajoča dioda na sredin

Napravo naj vgradi strokovno usposobljena oseba, ki mora upoštevati navodila proizvajalca, standarde in omejitve pri vgradnji takšnih naprav.

1 drugi izdelek v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan na seznam želja