• Znižana cena
Električni grelec ILS

Električni grelec Bial ILS

26005040005
101,82 € 130,54 € -22%

Električni grelec za Bial radiatorje, brez vtikača, raven kabel.

Barva
  • Bela
  • Krom
Moč (watt)

  LeanPay

inovativen način obročnega nakupovanja

Opis

Ravni kabel brez vtikača

Tehnični podatki: 230V, 50HZ, 400W–1000W,IPX5,CLASS II Barva: bela ali krom

GRELEC ILS:
S pritiskom na gumb "vklop" vključite električni grelec, ki prične z gretjem. Z samoregulacijo električni grelec zagotavlja izhodno toplotno moč radiatorja v razponu od 30-100% nominalne moči električnega grelca. Zasnova električnega grelca (ki vsebuje PTC grelni element) preprečuje opekline ob dotiku radiatorja, saj avtomatsko vzdržuje temperaturo na 60°C, ne glede na trenutno nastavitev (zagotavlja, da se izhodna toplotna moč grelca ujema z toplotno močjo radiatorja).

Da zagotovite želeno temperaturo prostora, nastavite stopnjo gretja s pomočjo gumbov "+" in "-". Nastavite lahko stopnje gretja od 1 do 5, kar pomeni 30-40-60-80-100% nominalne toplotne moči. Izbiro želenega nivoja prikazuje prižgana dioda.

FUNKCIJA SUŠENJA
Funkcija sušenja vključi napravo na 2 urno gretje z namenom sušenja brisač. Po izteku časa se naprava avtomatsko vrne v stanje pred vključitvijo funkcije sušenja. Funkcija sušenja se vključi s pritiskom na gumb "timer" (tudi ko je električni grelec izključen). Naprava bo pričela z gretjem na temperaturi, ki je bila nazadnje nastavljena. Temperaturo gretja je mogoče nastavljati med obratovanjem z gumbom "+" ali "-". Če je bil električni grelec pred vklopom funkcije sušenja izključen, se bo po izteku časa naprava izključila avtomatsko. 

FUNKCIJA PROTI ZMRZALI
Funkcija proti zmrzali; ko je naprava izključena, in ko senzor temperature električnega grelca zazna padec temperature pod 6°C, se bo električni grelec prižgal avtomatsko. Ta funkcija preprečuje, da bi grelni medij v radiatorju zmrznil. Aktivacijo proti zmrzalne funkcije prikazuje utripajoča dioda na sredin

Napravo naj vgradi strokovno usposobljena oseba, ki mora upoštevati navodila proizvajalca, standarde in omejitve pri vgradnji takšnih naprav.

Podrobnosti izdelka

1 drugi izdelek v isti kategoriji:

Stranke ki so kupile ta izdelek so kupile tudi:

Izdelek dodan na seznam želja